Ξένες Γλώσσες / Παιδιά

Lingua Learners 4 –- 7 ετων


Στα κέντρα ξένων γλωσσών Lingua Plus, το παιχνίδι ενσωματώνεται στην εκπαιδευτική μας μέθοδο και γίνεται ένα με αυτήν! Έτσι κρατάμε την προσοχή των μικρών μας φίλων και τους εισάγουμε στον κόσμο της αγγλικής γλώσσας με τον πιο ευχάριστο και αποδοτικό τρόπο!

Στα κέντρα ξένων γλωσσών Lingua Plus χρησιμοποιούμε οπτικό υλικό όπως αφίσες, puzzles, flashcards, παιχνίδια δραστηριοτήτων, ιστορίες, δραματοποιούμε παραμύθια και τα ζωντανέυουμε στην αίθουσα, ακούμε και τραγουδάμε αγγλικά τραγούδια!

 

Επίπεδα Lingua Learners

ingua Starters Α : Για παιδιά προσχολικής ηλικίας από 4 – 5 ετών
Lingua Starters Β : Για παιδιά ηλικίας 6 ετών
Lingua Junior : Για παιδιά Α’ Δημοτικού

 

 

 

 

Lingua Starters 7 – 10 ετών
Σε αυτό το πρόγραμμα τα παιδιά εξοικειώνονται με την ξένη γλώσσα. Περνούν δημιουργικά τον χρόνο τους, μαθαίνουν να αγαπούν και να χρησιμοποιούν τις ξένες γλώσσες από πολύ μικρή ηλικία. Παίρνουν γερές βάσεις και συνεχίζουν να χτίζουν την ξένη γλώσσα πάνω σε αυτές!

Junior A : Για παιδιά 7 – 9 ετών
Junior Β : Για παιδια 9 – 10 ετών

 

 

 

Lingua Kids 10-13 ετών

Γιατί Lingua Plus;

Επειδή το μάθημα στα κέντρα ξένων γλωσσών Lingua Plusπραγματοποιείται σε τάξεις που πληρούν όλες προδιαγραφές για ευχάριστη και παραγωγική μάθηση! Τα παιδιά αρχίζουν να γνωρίζουν συστηματικά την ξένη γλώσσα και την κουλτούρα της μέσα από:

Ειδικά τμήματα προσαρμοσμένα στις ανάγκες της ηλικίας τους
Σύγχρονη βιβλιογραφία
Συστηματική χρήση διαδραστικού πίνακα
Χρονοδιαγράμματα που επιτρέπουν επαναλήψεις
Εκπαιδευτικές δραστηριότητες
Τμήματα ενισχυτικής διδασκαλίας για το σχολείο

 

 

 

 

 

 

 

Lingua Teenz 14-18 ετών
Στα κέντρα ξένων γλωσσών Lingua Plus δημιουργούμε το ιδανικό μαθησιακό περιβάλλον ώστε να μην εγκλωβίζουμε τον έφηβο σε ατελείωτες ώρες μελέτης μέσα από μια στείρα και χωρίς φαντασία εκπαιδευτική διαδικασία! Πολύγλωσσοι έφηβοι δε σημαίνει κουρασμένοι έφηβοι!

 

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Γιατί Lingua.plus
FACEBOOK